Ενημέρωση Covid-19 - Sea Side στη Μύκονο, Στούντιο και Σουίτες στο Καλό Λιβάδι, Ελλάδα
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Ενημέρωση Covid-19

Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021

Αγαπητοί καλεσμένοι, φίλοι και συνεργάτες,

Ελπίζουμε ότι εσείς και οι οικείοι σας είστε καλά στην υγειά σας και δεν έχετε υποστεί τις συνέπειες αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης. Οι νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω του COVID 19 επιτάσσουν να λάβουμε πρόσθετα νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για εσάς, αλλά και για εμάς.

Στο χώρο μας, Seaside Studios & Houses, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών μας αλλά και της κοινωνίας της Μυκόνου αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, σε συνδυασμό με τα νέα πρωτόκολλά υγιεινής κατά του COVID 19, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον/χώρο για να απολαύσετε τις πολύτιμες διακοπές σας.

Ο χώρος μας, Seaside Studios & Houses, θα είναι έτοιμος από τις 13 Μαΐου 2021, από την στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητά να σας υποδεχτούμε. Παράλληλα και όπως κάνετε ήδη , θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία σχετικά με τα νέα μέτρα υγιεινής covid 19, στο mail μας seasidemykonos@yahoo.gr η στο τηλέφωνο μας 6974807670.

Στο χώρο μας, Seaside Studios & Houses, καθημερινά και μέχρι τις 13 Μαΐου εκπαιδευόμαστε αυστηρά στα νέα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την άφιξη σας. Παρακολουθώντας τις οδηγίες και πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/), Υπουργείο Τουρισμού (http://www.mintour.gov.gr/), Ελληνικής Κυβέρνησης (https://government.gov.gr/) και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (https://www.who.int/) και υιοθετώντας αυτά τα πρόσθετα προληπτικά μέτρα, με τελικό στόχο ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς, τους καλεσμένους μας , αλλά και για εμάς, την ομάδα του Seaside Studios & Houses.

Μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα από τα νέα πρόσθετα μέτρα που έχουμε λάβει,
- Ενεργοποιήσαμε την υπηρεσία της γρήγορης άφιξης και εισόδου στο δωμάτιο/σπίτι (Fastcheck-in), έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την παραμονή των επισκεπτών μας στην υποδοχή και στους κοινόχρηστους χώρους. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποδοχή μέσω mail, μηνυμάτων για τα διαδικαστικά κτλ.
- Πρωινό στο δωμάτιο με μια νέα υπηρεσία συσκευασμένου πρωινού της επιλογής σας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την παραμονή σας και την συναναστροφή σας με άλλους ενοίκους στους κοινόχρηστους χώρους.
- Για την ασφάλεια όλων μας έχουμε υιοθετήσει ένα πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και απολύμανσης των δωμάτιων/σπιτιών αλλά και των κοινόχρηστων χώρων σε 24ωρη βάση και όσο θα μας δίνεται η δυνατότητα
- Στα πλαίσια της αμοιβαίας ασφάλειας, καλεσμένων/προσωπικού τα δωμάτια/σπίτια μας θα παραμένουν κενά για τουλάχιστον 24 ώρες μεταξύ των διαμονών
- Ο καθαρισμός λινών του Seaside Studios & Houses (υπηρεσίες πλυσίματος/σιδερώματος κτλ.), γίνεται από το προσωπικό μας , στις εγκαταστάσεις μας, με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο και την αποφυγή τρίτων επαφών εκτός των χώρων μας.
- Απολυμαντικά, μάσκες μιας χρήσης η υφασμάτινες, γάντια μιας χρήσης, θερμομέτρηση διατίθενται στον χώρο της υποδοχής καθώς και σε σημεία των κοινόχρηστων χώρων.
Και συνεχίζουμε …………!!!!!!!!!

Εκ μέρους της ομάδας μας στα Seaside Studios & Houses, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα και να σας ευχηθούμε υγειά σε εσάς και τους οικείους σας.

Από 15 Ιουνίου θα είμαστε στην θέση να σας υποδεχτούμε με ασφάλεια στην μοναδική μας Μύκονο και στους χώρους μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μπόνης Αντώνης